top of page

Presentació territorial

Bona nit Deliciosos!


En el post d’avui us volem mostrar una miqueta més de nosaltres, i què millor explicar-vos quins són els nostres proveïdors que són els qui conformen el nostre petit comerç.

 

Com ja sabeu, a nosaltres ens agrada proporcionar-vos productes d’alta qualitat i de la terra -volem que sapigueu què és el que realment mengeu-, és per aquest motiu que per fer-ho de la manera més òptima escollim proveïdors de km0, és a dir, de proximitat on la gran majoria pertanyen a la comarca gironina, però tots de la província.


En un inici, vam posar-nos amb contacte amb en David i en Jordi de l’Orgànic Empordà, ells actualment ens subministren tot tipus de verdures cada temporada, és a dir, les acord a cada estació. Més endavant, vam comunicar-nos amb Martín Faixó, de Cadaqués, el qual ens proporciona la cervesa i un oli artesà ideal per condimentar qualsevol plat.


Després, en Jaume de la Granja El Provençal, situat a Riudellots de la Selva, ens va proporcionar una sèrie de productes com els iogurts i els làctics sense edulcorants. Pel que fa al pa, aquest prové del Forn de pa Salitja, situat al poble que dona nom a la botiga. De Vilobí d’Onyar, obtenim els embotits de la casa Boada Porcel. Quant els ous, ens interessaven que aquests fossin ecològics és per això que vam anar Riudarenes, a Rovell d’or on l’Ernest produeix ous de gallines en llibertat.


La distribució d’altres productes com les galetes, provenen de La Galeta Artesana de Girona; les Xips de Xips Oleguer, Riudellots de la Selva; i les confitures i les salses eco de Can Moragues, Riudarenes.


Està previst, a curt termini, oferir carns en el nostre comerç. És per aquesta raó que ens hem posat en contacte amb la Joana de la Carnisseria Esteve, la qual es troba a Girona perquè sigui la nostra proveïdora principal.

 
 

Fins aquí, gràcies a tots els proveïdors esmentats anteriorment, hem pogut crear una xarxa de qualitat per a proporcionar-vos la selecció d’aliments que avui dia trobareu al nostre establiment.



Bona nit i fins un altre, Deliciosos!



Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page