top of page

Pastís de Sant Jordi

Bon dia Deliciosos, ja sabeu quin dia és avui no? La llegenda del cavaller ja ha arribat i nosaltres ja estem llestos per celebrar el dia de la rosa i el llibre.

Avui us explicarem una recepta ideal per celebrar el dia de Sant Jordi. Es tracta d’un pastís de nata amb xocolata i crema.

 

Ingredients

Colorant alimentari vermell

Sucre glaç

1 rosa vermella de sucre

6 ous

100 gr. de sucre

100 gr. de farina

1 cullerada de llevat en pols

Nata muntada

Llet

Xocolata fondant

Margarina

 

L’elaboració d’aquest magnífic postre romàntic és ben senzilla!

En primer lloc, procedirem a la preparació de la base del pastís, batrem els ous amb sucre durant 10 minuts aproximadament fins que aconseguim una barreja consistent; afegirem la farina juntament amb el llevat i ho batrem fins que quedi ben estesa i, ho introduirem al forn a uns 180 graus aproximadament durant 10 minuts fins que quedi una mica daurada.


A continuació, per a la preparació del farcit de nata muntada, un cop freda la deixarem reposar a la nevera.

Seguidament, prepararem la crema de la cobertura posant els ingredients en un bol per batre’ls bé fins que es formi una massa sense grumolls. Retirarem la base del pastís del forn i la cobrirem amb la crema afegint els detalls amb gotes de colorant vermell.


Finalment, pel contorn, afegirem la margarina i la xocolata calenta i, escaparem el sucre glaç i la rosa de sucre per donar-li el toc final.

 
 

I així, amb una recepta com aquesta tan senzilla de preparar ja tindríem un meravellós postre amb un conjunt d’elements significatius d’aquesta data tan especial.

Feliç Sant Jordi Deliciosos!

Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page